Geef ons twee uurtjes en het is net alsof er niets gebeurd is.

Als wij schoonmaken, moet u daar geen last van hebben. Alleen maar plezier. Dat weten onze gekwalificeerde medewerkers als geen ander. Wij hebben daarom diverse gespecialiseerde teams in huis. Uiteraard voor de reguliere dagelijkse schoonmaak. Maar ook voor de buitenkant, zoals glasbewassing en gevelreiniging

Dagelijkse schoonmaak

Klanten van Bayar zijn vaak al jarenlang klant. Vrijwel dagelijks verzorgen wij de schoonmaak van diverse kantoren, scholen, sportcentra, winkels, hotels, en fabrieken.

Glasbewassing

Glasbewassing is bij ons een combinatie van schoon en veilig. We maken gebruik van ervaren mensen en kwaliteitsmateriaal als ladders, hoogwerkers, gondels of telescopische systemen.

Gevelreiniging en -onderhoud

Onze specialisten reinigen gevels, maar ze kunnen ook deskundig impregneren en zo nodig opnieuw voegen. Hierdoor blijft uw gevel droger en schoner, en gaat ie veel langer mee.

Vloerreiniging en -onderhoud

Een goed verzorgde vloer draagt bij aan de veiligheid en het comfort van uw personeel en klanten. Voor elke vloer hebben wij het ideale onderhoudsplan voor de korte én de lange termijn.

Sanitaire service

Wij zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt bij uw sanitaire voorzieningen en dat alles secuur wordt bijgehouden. Zoals het monteren en navullen van zeepdispensers, en de verzorging van dames-hygiëneboxen, handdoek- en toiletrolautomaten.