Al moeten ze deze week allemaal gedaan zijn.

Heavy Cleaning kent vele varianten. Een opslagtank reinigen is weer heel iets anders dan het diepte reinigen van een keuken of een toiletgroep. Voor elk specialisme hebben we daarom aparte teams beschikbaar. Gecertificeerde vakmensen die secuur en veilig elke klus kunnen klaren. Als het moet, werken ze in ploegen het klokje rond.

Industriële reiniging

Of het nu gaat om het reinigen van tanks of installaties van industriële systemen of de voedingsmiddelenindustrie, bij Bayar kunt u terecht.

Dieptereiniging

Toiletten, urinoirs, wastafels douchecellen, baden en voetbaden. Maar ook het diepte reinigen van keukens. We hebben er dagelijks ervaring mee. Ook als het moet voldoen aan HACCP-richtlijn.

Graffitiverwijdering

Graffiti is vaak hardnekkig. Daarom luistert de schoonmaak nogal nauw. Onze medewerkers weten wat ze doen en zorgen ervoor dat uw pand weer datgene uitstraalt, wat u voor ogen heeft.

Opleverschoonmaak en -ontruiming

Opleverschoonmaak van nieuwbouw, ontruiming en na renovatie of verbouwing moet vaak snel en op het allerlaatste moment gebeuren. Dat vraagt om vakkennis en flexibiliteit van het schoonmaakteam. Bij Bayar hebben onze mensen daar ruime ervaring in.